HTML

Kalandozásom Orbán Viktor facebook-oldalán

A demokrácia jegyében fel szerettem volna tenni Orbán Viktornak a kérdéseimet az arra létrehozott oldalán. Az ott tapasztaltakról írok most.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kalandozásaim Orbán Viktor facebook-oldalán

2011.02.28. 09:57 csirpe

Tegnap délután úgy döntöttem, élve állampolgári demokratikus jogaimmal felmegyek miniszterelnökünk erre a célra létrehozott oldalára, és felteszem a kérdéseimet. Utólag átgondolva rossz döntésnek bizonyult. Nem vele találkoztam, hanem az ajtónállóval. Ez egy idős úriember, nem nevezem nevén, ő az oldal alapítója... a kérdéseimre nem kaptam választ, viszont lettem bolsevik, kommunista, aztán jobbikos, a többire sajnos nem emlékszem... szerencse, hogy nem személyesen beszélgettünk, mert lehet, elborzadtam volna habzó szájától, idegtől rángatózó végtagjaitól... pedig csak egy kétgyerekes családanya vagyok politikai sehová nem tartozással, és egyszerű kérdésekkel... valamiért félelmetes voltam neki... :) ... ezen végülis még nevethetnék is, de valamiért nincs kedvem... Viszont a dolog pozitívuma, hogy a rajongói oldaláról többen mellém álltak, és hirtelen mindenkinek lett valami kérdése, amit eddig úgy gondolom, nem tett föl... vajon miért? Talán az a 2/3 már nem egészen 2/3? Pedig nagyon szeretnének hozzá ragaszkodni... kicsit túl görcsösen is... márpedig ha valamit nagyon görcsösen akarunk, akkor az mint a lufi, kidurran az erős szorítástól... Végeredményben annyit sikerült elérnem, hogy a bejegyzéseimet törölték, ezzel egy időben sok másikat is, akik hasonló kritikai hangvételű kérdéseket tettek fel... És feltéve az i-re a pontot az úriember közölte, hogy mindent tud rólam (!) :), mert látta az adatlapomat ?!? :), a neveket felírta, megvannak nála, és meg fogja védeni a 2/3-os többséget... no comment. Engem ez a felírogatás emlékeztet valamire, ami régen volt, de nem volt jó. (X) úr kioktatott, látja a lapomon, hogy beszélek oroszul, ez mindent elmond... :)... ha jól tudom, évtizedekig ebben az országban mindenki tanult oroszul, a szóban forgó személy pedig virágkorát pont abban a rendszerben élte, és most már kíváncsi lennék, hogy akkor vajon milyen álláspontot képviselt...

Azért döntöttem úgy, hogy ezt valamilyen formában kiadom magamból, mert nem akarom elhinni, hogy Európa közepén, 2011-ben ilyen megtörténhet, hogy felirkálással fenyegetik meg az állampolgárokat, hogy rágalmakat szórnak rá, mert meg meri kérdezni, amivel nem elégedett... arra is rájöttem, miért nem politizáltam eddig sem, és miért nem fogok ezután sem... életemben először találtam szemtől szembe magam egy fanatista emberrel, aki nem lát tovább a saját árnyékánál és  félelmetes volt ez a fajta demagógizmus... a gyomrom azóta is forog, kell egy kis idő, amíg megnyugszik... Én a hazámért és a gyerekeimért emeltem szót, de amivel találkoztam, az minden képzeletet felülmúlt. Ha ez így folytatódik, ennek az országnak meg vannak számlálva a napjai. De ne legyen igazam.

 

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandozas.blog.hu/api/trackback/id/tr202696843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ober01 2011.02.28. 13:35:26

Csilla azért ez megérne egy kicsit nagyobb nyilvánosságot is. Felháborító!!!

csirpe 2011.02.28. 13:58:10

Ahol tudtam, megosztottam... én csak ennyit tehetek... de legalább kiírtam magamból... a kommentjeinket az oldalon mindet kitörölték, nemcsak az enyémeket... ennyit a magyarországi szólásszabadságról.

csirpe 2011.02.28. 14:05:36

Idézem az úriembernek a miniszterelnökhöz írt kérését: "Tisztelettel kérjük, takaríttassa ki az oldalat a szennytől! A szocialista, liberális összevont frontális támadásaitól! Már látom előre a holnapi sajtójuk azzal lesz tele, hogy az emberek háborognak az Ön oldalán..." :) )) no comment. :)

deportált 2011.02.28. 15:27:44

Akarunk ilyen országban élni?

csirpe 2011.02.28. 16:24:40

Szenny még soha nem voltam. Most már vagyok. Mert kérdeztem. Magyarország, 2011.

nwp 2011.02.28. 19:21:23

Én mindennap megnézem a kommenteket. A napom fénypontja.

gigiton 2011.02.28. 21:52:23

Mit várhatunk egy diktátor talpnyalójától?Mi jelenleg csak azt tehetjük ,hogy minél szélesebb körben megosztjuk másokkal ezeket a dolgokat, azért hogy végre ébredjenek rá az emberek, hogy milyen agymosás folyik ebben az országban ,ami a mi hazánk!A magunk módján és a lehetőségeink határain belül próbáljunk tenni valamit!

zolitán 2011.03.01. 08:02:59

Sajnos Magyarország választópolgárai egy része Orsos Viktort választott.Tisztességesen visszaél a hatalmával. Kezd hasonlítani Rákosi-elvtárshoz. Én a tv-ét is kikapcsolom ha öt mutatja annyira jellemtelen embernek tartom.

abigél39 (törölt) 2011.03.01. 08:27:18

22-őnket tiltottak le aznap, amennyi legalábbis kiderült... viszont teljesen nem volt értelmetlen, azóta ugyanis elkezdett élni az oldal, most már több a kritika, mint a seggnyalás rajta, kezd olybá tűnni, hogy a fanatikus rajongóin kívül bizony vannak, akiknek elkezdett a hályog leesni a szemükről... ha csak ennyi történik, már megérte...

hemu01 2011.03.04. 13:21:52

Olyan az az oldal mintha műszakban felügyelnék,ma Varró Kati a délelőttös,estére jön Részegh úr.

ÉK 2011.03.04. 15:50:49

Szerintem, itt van egy félreértés, amennyiben a Részeg féle Rajongói csoportról van szó.
Az az oldal nem a miniszterelnök úr oldala. Ahoz a Részeg féle oldalhoz semmi köze nincs a miniszterelnöknek. Az az oldal, egy magán személy oldala, még akkor is, ha sajnos, megtévesztő lehet. Inkább nem minősítem. A miniszterelnök úrnak egyetlen egy oldala van a FB-n. Orbán Viktor néven.A saját fénképével.
Ara az oldalra mindenki írhat, korlátozás nélkül. Ott senkinek nincs se több, se kevesebb joga írni. Azt az oldalt nég véletlenül sem kezeli Részeg. Annyii joga van azon az oldalon mejelenni írni mint bárki másnak.
Csirpe, nem tudom milyen néven és mit írt, de amennyiben nem elfogadhatatlan, trágár hangnemben ír , akkor nem került és nem is kerül törlésre.
abigél, azt hiszem kicsit sokat képzel a saját szerepéről.

csirpe 2011.03.04. 19:22:10

ÉK, szerintem egy oldalról beszélünk, a neve Orbán Viktor, és az íróasztalnál ül a képen... :) Azóta azt már megtudtam, hogy nem a Részegh nevű úr az oldal alapítója állítólag, csak valószínűleg annyira szívügye a miniszterelnök, hogy akár ölne is érte... :) ... ami a másik részét illeti a kommentednek, le kell, hogy lombozzalak, ugyanis nem jellemző rám véletlenül sem a trágár beszéd, és vagyok annyira kulturált, hogy fel tudjam tenni a kérdéseimet, vagy meg tudjam fogalmazni a kritikát, amit érzek... de vmivel mégis tyúkszemre tapostam... egyébként mióta a blogom fut, nem egy, nem két ember jelentkezett nálam, hogy ő is ki van már tiltva, ő is... és senki nem azért mert elküldte volna a búsba a miniszterelnököt... max. nem csomagolta illatos rózsaszín habos-babos csomagolóanyagba a kérdését, csak úgy feltette... az embereknek nagyon tele a hócipője az utóbbi rendeleteivel is, úh egyre kevésbé fogják csomagolgatni a mondanivalójukat... más nevében nem is szeretnék nyilatkozni, magamról tudok, én pedig nem írtam semmi olyat, amire nem lehetett volna értelmesen válaszolni... úh ez úgy szokott megoldódni, hogy van, akinek már 4 profilja is van face-en, hogy hozzá tudjon szólni az oldalhoz, vagy mást kérnek meg, hogy kérdezzen a nevükben... így működik... mert az emberek találékonyak... és az a baj, hogy ezzel csak bőszítik a jónépet... attól, hogy nem akarjuk meglátni a bajt, az még attól ottvan... sajnos... nem múlik el, amíg nem kezelik...

miazaki 2011.03.04. 22:15:42

Jelentsük fel őket az FB-nél! Használják a minelnök profilját? Ha meg ők azok, akik áldással használják, akkor meg monnyák ki, és legyen belőle egy rendes minelnöki csatorna, tiszta szennyel :)
De előtte be köll regisztráltatni, mint nemzeti multicsatornás sajtóterméket.
Oszt büntetni a kommentek miatt, vagy mert a policy antidemokratikus.
Nehéz helyzet ez.

Amexrap · http://amexrap.org 2011.03.05. 09:13:01

Élet és Irodalom, 2001 január: "[...] Eddig a legkínosabb bűntettek, a legamatőrebb lépések és a legvéresebb csapások sem vezettek államunk megszűnéséhez. A történelemformáló folyamatok sodrából, valamint az állam és a közgondolkodás működésének jelenlegi módjából azonban nem következtethetünk másra, mint hogy a magyar államot 2020-ig szétbontják saját állampolgárai. [...]" Időarányosan haladunk.

Amexrap · http://amexrap.org 2011.03.05. 09:15:31

Ja és a link: Nemzeti Minimum - Meddig tart a magyar állam? www.es.hu/index.php?view=doc;2030

E-leonora 2013.08.30. 14:36:00

Tegnap valóban sok poszt lett OV oldaláról törölve. Az egyikhez hozzászóltam, majd furcsálltam ma, h nem írt senki utánam. Persze, mert törölték az egész posztot.
Komcsibolsilibsi stb. a válasz mindenre.
Az ottlakók nyilván bértollnokok.
Néha röhögni járok fel az oldalra.
Pedig ez már nem vicc, ami itt megy.

E-leonora 2013.08.30. 14:44:54

Affene!
De régi poszt ez!
És mennyire él most is! :)
süti beállítások módosítása